Antonio Conte på en god dag.

Hansi Flick har begynt på spanskkurs, Klopp linkes til Barcelona som «den eneste klubbjobben som kan få ham bort fra tanken om en lang ferie», Thiago Motta fremmes av Cesc Fabregas som den beste kandidaten til Barca-jobben, Roberto de Zerbi er satt i sammenheng med trenerskifte i alle de største klubbene. Ifølge Diario Sport har en italiener nå banket på i den katalanske hovedstaden og tilbudt seg om å ta jobben.

Antonio Conte. Et fotballgeni når han er på bølgelengde med klubbledelsen og de sportslige resultatene kommer. Når det butter og klubben ikke kan tilby spillerne han trenger for å vinne titler, da har Conte en tendens – som Jose Mourinho – å gå sur. Vi har sett det hos Chelsea, det samme hos Tottenham.

LES: Legger flere Barcelona-spillere ut for salg, inkludert et par Xavi favoritter

Men ingen kan ta fra den italienske supertreneren at han kan levere resultater i de 1-3 sesongene han blir i samme klubb. Ifølge Diario Sport har Conte kontaktet Barcelona-ledelsen og tilbudt sine tjenester som Barcelona-trener.

Barca-president uttalte forrige uke klubben nå skal ha en topp-level manager. Antonio Conte faller definitivt i denne kategorien med ligatitler med Juventus (3), Inter Milan (1), Chelsea (1) og diverse cuptitler.

Barcelona – Granada

Antonio Conte har vært sterkt linket til AC Milan, men vi kan kjøpe at italieneren utnytter den unike muligheten til én gang i karrieren lede ikoniske Barcelona.

F7: Hareides tidligere assistent toppkandidat til landslagsjobb