Paul Pogba i Juventus

Paul Pogba som kom tilbake til Manchester United fra Juventus som verdens dyreste spiller sommeren 2016 har fortalt sine venner han er ulykkelig.

Det er livet under manager Jose Mourinho som plager han og som gjør han angrer på han kom tilbake til Manchester United.

Les: Romelu Lukaku vil tilbake der alt begynte

Paul Pogba, lykkeligere tider i Juventus

Han er plassert i en dypere og mer sentral midtbanerolle enn har er vant til, kritikken mot hans spill har vokst og de tre siste kampene har han ikke fullført 90 minutter.

Pogba er observert i intens ordveksling med Mourinho før han ble tatt av banen i 2-0-tapet mot Tottenham Hotspur i forrige måned. Paul Pogba har forklart sin manager at han passer bedre i en mer avansert posisjon.

Det er den franske avisen L’Equipe, som skriver den 24 år gamle franske landslagsspilleren har betrodd seg til sine venne han angrer. Det var en tabbe å bytte fra Juventus, på grunn av Mourinho.

Paul Pogba var fire år i Juventus, før det var han et år i Manchester United som et av deres store talenter. Han ble solgt til Juventus i august 2012 for kr 0 (Sir Alex Ferguson sin største tabbe) og ble solgt tilbake for 105 millioner  euro 2016.