Timingen ble plutselig perfekt for å gi seg.

Det var før West Bromwich-kampen meldingen kom fra Manchester United om at klubben var utsatt for et kriminelt cyperangrep. United skal ha klart å stå imot, men har vært lite lystne på å svare hva som skjedde.

Ifølge Goal kom ryktene på fredag om at United hadde blitt truet til å betale millioner av pund for å hindre at sensitiv informasjon fra klubben skulle bli lagt ut for allmenheten.

Høres ut som et vanlig kriminelt opplegg. Man skulle tro at det er opp til United hvordan de løser angrepet, men ifølge Daily Mail kan det bli en 15 millioner pund stor smekk på lanken hvis de har gitt etter for drittsekkene.

Les: Derby kan sette det endelige punktumet for Wayne Rooney

Glazer´s United er notert på New York Stock Exchange og er underlagt amerikansk lov. Ifølge den engelske avisen er US Treasury Department krystallklar på at organisasjoner som gir etter for hackere risikerer bot på opptil 15 milloner pund.

We do not negotiate with terrorists.

Siden United selv hevder at skadeomfanget av cyperangrepet var lite, får vi satse på at klubben klarte å løse det på en amerikansk måte – uten løsepenger.

Les: 15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå