Andres Iniesta

Barcelona-klubblegenden Andres Iniesta håper han vil komme tilbake for en fremtidig rolle i Catalonia. Iniesta vant utrolige ni La Liga-titler i hjertet av Barcelonas midtbane, sammen med fire UEFA Champions League trofeer.

Fra hans førstelagsdebut kom i 2002, til hans avgang fra klubben i 2018. Totalt spilte Iniesta 674 kamper.

Les: Bayern München innkasserer de mest lettjente 230 millionene når Manchester United trykker på kjøps-knappen

Det tallet plasserer ham på fjerde plass på Barcelonas liste over flest kamper gjennom tidene bak tre av hans tidligere lagkamerater, inkludert Xavi Hernandez. Iniesta ble spurt om hans syn på Xavis avgang fra klubben på slutten av forrige sesong. – Noe han syntes var trist, men forståelig.

Han snakket også om planene sine etter å spille, uten noen bekreftelse på om han vil forlenge kontrakten sin hos UAE-siden Emirates, foran den nye sesongen 2024/25 i Ras Al Khaimah.

«Selvfølgelig vil jeg gjerne returnere til Barcelona, ​​men jeg vet ikke når det blir. Mitt neste skritt etter fotball vil være trener, og vi får se om det ordner seg, sa han.

«Det handler om å finne sin plass utenfor banen. Kanskje om to år vil jeg ha en klarere idé, men foreløpig vet jeg ikke.»

Iniesta fylte 40 i mai, og hvis blir i Emirates, forventes han å bryte en 900-karrierekamper før slutten av 2024.

Andre Inieste som også har vunnet VM én gang og EM to ganger med spania har på en måte startet sin trengergjerning med en egen sommer kamp og turneer.

Les på F7: Bayern München har signert en av Premier Leagues største vingtalenter