Med hjartet på rette staden. (foto: united, twitter)

For tiden står den hårfagre russeren og pisker spillerne hos Navbahor Namangan fremover på banen. Ikke akkurat under den største spotlighten, men vi glemmer aldri den russiske kraftpakka av en ving på På Old trafford.

Kanchelskis trengte 145 kamper på å levere i underkant av 50 scoringer for United. Nå ber han United-spilleren som har 33 scoringer og 35 assists på 172 kamper om å finne seg ny jobb.

Les: Pochettino får skikkelig brysom konkurranse om Real Madrid-jobben

Da er vi her igjen: Paul Pogba.

Vi har ennå ikke hørt russerens anbefaling til United om hva de bør gjøre med det som var en av verdens mest kreative og vasseste angrepsspillere, så her er mikrofonen, Kanschelskis:

-Pogba prater alltid om å forlate Manchester United, så for meg er det bedre at han dro. Når du hver gang sier at «jeg liker ikke dette, eller dette, meg ønsker å dra», then just leave. Go. Leave. No problem, forteller russeren til American Gambler.

Så hva er egentlig problemet til Pogba?

-Hvis du ønsker å spille for Manchester United må du åpne hjertet ditt og gi 100 prosent. Det er synd, for Pogba er en virkelig god spiller, avslutter vismannen Kanchelskis.

Som legger til at: – Of course, Mino Raiola is a big problem.

Med et lukket hjerte og en av verdens minst likte i fotballverden som agent, da blir ikke livet lett på Old Trafford.

Les: Barcelona i samtaler om byttehandel med Dembélé