Enough now. (foto: pereira, twitter)

Brasiilianeren har fortsatt kontrakt til 2023, men når verken Van Gaal, Mourinho eller Solskjær egentlig har funnet en plass til 25-åringen, nærmer det seg ubønnhørlig en exit.

Pereira er en av spillerne som har vært del av United-familien i en halv fotballevighet, helt siden han startet på akademiet tilbake i 2011.

Les: Diego Simeone ser at Saul Niguez styrer mot Atletico-exit

Forrige sesong kom et helt spesielt utleieopphold som har gitt Pereira smaken på et liv utenfor Old Trafford.

For Lazio var han på banen i 26 Serie A-kamper og fikk også med seg 5 Champions League-kamper. Sammenlignet med totalt 75 kamper i United-drakt over en tiårsperiode, skjønner vi at Lazio-oppholdet har gitt mersmak.

-Jeg vil gjerne tilbake til Lazio hvor jeg fikk mer spilletid. Roma kan gjerne ble hjemmet mitt, jeg hadde et godt opphold der. Jeg elsker spillestilen og lagånden i Serie A. Lazio har en plass i mitt hjerte, og landet har vunnet mitt hjerte, så hvorfor ikke vende tilbake hvis muligheten byr seg, sier Pereira ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Brentford gjengen er råstolte – har overbevist Kristoffer Ajer

Som ifølge Goal pusher på for en permanent overgang til Mauricio Sarri og gjengen.

På tide å slippe løs brasilianeren, Solskjær.

Les: Bayer Leverkusen har banket på hos Liverpool