Kaptein Maxsø dirigerer mens han ventet på Phil Jones.

Bordeaux var dypt inne i forhandlinger med Brøndby i januar om signering av Andreas Maxsø, men muligheten til å leie Phil Jones hos United satte alt på hold for danskene. I løpet av de siste timene av overgangsvinduet var kaoset komplett, noe som endte med at verken Maxsø eller Jones endte i vindistriktet. Dette ga Brøndby tid til å planlegge veien videre.

Ifølge B.T betyr dette å overbevise 27-åringen om at han blir værende i den danske superligaen. I tillegg til Bordeaux har det vært stor pågang fra MLS-klubber og russiske (ikke like aktuelt lenger), den danske avisen hevder Brøndby har tilbudt midtstopperen en månedslønn på solide 800 000 danske kroner.

Les: Erik Botheim sin sjef har terminert kontrakten med øyeblikkelig virkning

Hvis kapteinen signerer kontrakt på fem år med Brøndby, blir han Superligaens tredje best betalte spiller etter Rasmus Falk og Andreas Bjelland.

Ifølge B.T er det fortsatt usikkert om Maxsø velger å forlenge kontrakten som løper ut sommeren 2023, der det ligger en utkjøpsklausul på rundt 15 millioner kroner. Terskelen er lav for å slippe til utenlandske klubber, men Brøndby akter å gi solid konkurranse om forsvarsklippens tjenester.

(fra transfermarkt)

Les: Har skjønt Sergio Ramos nærmer seg exit hos PSG – gjør klar et fristende tilbud