Glem det, FIFA (foto: Real Madrid)

FIFAs nye prestisjeprosjekt er VM for klubblag, som frem til denne sesongen har vært en samling kamper mellom regionenes beste klubber, som få gidder å følge med på. Fra 15. juni til 13. juli 2025 skal FIFA samle 32 klubber til Mundial de Clubes FIFA. I en tid der trenere og spillere i de beste klubbene allerede protesterer mot et hensynsløst kampprogram, må det bli reaksjoner. Carlo Ancelotti dyttes frem for å fortelle hvorfor Real Madrid ikke kommer til å delta.

Verdens beste klubb står selv bak et eget grandiost prosjekt i Super League, så det er forventet at klubbpresident Florentino Perez ikke tar mikrofonen i klubbens kritikk av FIFAs VM-for klubblag. Carlo Ancelotti har respekt som få andre, Real-manageren forklarer enkelt å greit hvorfor Real boikotter turneringen. It’s all about the money.

LES: Premier League kaller på Xavi

– Det kan FIFA bare glemme. Fotballspillere og klubber vil ikke delta i denne turneringen. En enkelt Madrid-kamp er verdt 20 millioner euro, og FIFA ønsker å gi oss den summe for hele turneringen: Nei takk. I likhet med oss, ​​vil flere klubber avslå invitasjonen, sier Ancelotti ifølge Diario AS.

OPPDATERT: ikke mange timene etter Ancelottis uttalelser melder Real Madrid de skal delta med stor entusiasme og stolthet i klubb-VM…

F7: Marca: Real Madrid har neste gigantsignering allerede spikret