Mamma mia.

Everton sliter både med resultater på banen og med økonimien ble i begynnelsen av juni saksøkt av Carlo Ancelotti. Det passet klubben ekstra dårlig som om dagen ligger ute til salgs. – Klubben avsluttet sist sesong på 17.plass to poeng over nedrykkstreken.

Carlo Ancelotti forlot klubben brått for to år siden for å overta Real Madrid. – Da hadde den italienske manageren ledet klubben i 67 kamper over to og et halv år.

Les: Leeds tror de ønsker seg Liverpool spiller

Partene har kommet frem til en «minnelig løsning».

64-åringen anla søksmål i Londons High Court angående «kommersielle kontrakter og ordninger» og ifølge Daily Mail dreide det seg om beskatning av en million dollar bonus.

Nå kommer det melding om at tvisten er etterforsket og at partene har kommet frem til en «minnelig løsning». Italienerens advokat kunngjør dette i en uttalelse til The Guardian:

– Carlo Ancelotti og Everton FC har kommet frem til en minnelig løsning på tvisten. Carlo har dyp respekt for klubbens fans og ønsker dem alt godt i fremtiden.

Les: FED UP Erik ten Hag ser på Mason Mount-alternativer

Carlo Ancelotti var ansvarlig for Everton mellom desember 2019 og sommeren 2021 da han tok over Real Madrid, hvor han fortsatt er den dag i dag.