Ødegaard var et PR stunt for Ancelotti. (foto: everton, twitter)

Denne uken begynte et rykte fra en spansk avis som kretser rundt Real Madrid å sive ut. Påstanden var at James Rodriguez ikke fant seg til rette på balløya, og drømte om en varmere tilværelse i Madrid – hos Diego Simeone. Før Merseyside-derbyet på lørdag kom spørsmålet ikke overraskende til Carlo Ancelotti.

For det var snakk om engelsk kultur, det ekstremt fysiske spillet i Premier League – og selvfølgelig det engelsk drittværet som skulle sende 29-åringen tilbake til varmere strøk.

Les: PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden

-Han er ok og har ingen problemer. Jeg prater med ham hver dag, og han er fornøyd her. Han har selvtillit og er motivert. Han har hatt noen problemer med leggen i de siste kampene, men nå går det bra. Han har det virkelig godt her, for alle tar hånd om ham. Og det er det, sier Ancelotti ifølge Goal.

Men viser som italiener at han har forståelse får den vær-greia: – Jeg vet ikke om han klager på været, men vi vet jo godt at det ikke er det beste. Men det er mye bra her, legger Ancelotti fort til.

Les på Engelske klubber: City går for Messi!

Ancelotti kan ikke fikse det engelske været for Rodriguez, men hos Everton har han en helt annen posisjon enn det hullet han ble puttet i hos Real Madrid – og delvis hos Bayern München. 5 scoringer og 7 assists viser også engelsk drittvær ikke står i veien på balløya.

Rodriguez blir.

Les: Liverpool ser mer gull fra bunnen av Bundesliga