Savner å heve noen trofeer igjen. (foto: uefa)

Feyenoord er ikke hvilken som helst klubb. Hvertfall ikke når vi teller opp superstjernene som brukte sine første år i Rotterdam: Johan Cruijff, Ruud Gullit, Dirk Kuyt, Ronald Koeman, Henrik og Robin van Persie. 

Det er bare det at den tradisjonsrike nederlandske klubben de siste årene har levd  i skyggen av Ajax og PSV Eindhoven. Feyenoord har ganske enkelt ikke lenger nok til å beholde sine største talenter, eller til å være en seriøs utfordrer der æren og pengene ligger.

Dette akter noen amerikanske investorer å gjøre noe med.

Ifølge Algemeen Dagblad, er Feyenoord nå i forhandlinger med en gruppe amerikanske investorer som er villige til å sette inn ressurser som gjøre klubben til en seriøs utfordrer til å vinne Eresdivisie trofeet.

Les: Bale blir verdens best betalte spiller – hvis han sier ja

Og det stanser selvfølgelig ikke der.

Når Ajax har vist hva nederlandsk kampvilje og ungdommelig kraft kan utrette på Champions League-arenaen, viftes det med gulroten om fremtidig suksess i denne Top Gun-ligaen med påfølgende økonomiske gevinster.

Betyr penger mye?

Definitivt!

Betyr penger alt?

Njet.

Les på Popidol: Er du best i Fortnite, blir du millionær

Når en kilde involvert i forhandlingene skal ha sagt at «The Americans want controll on all fronts«, blinker mer enn én varsellampe.

Les: Brukte Liverpool for å vise Real Madrid hva de har i vente

Når pengene og gutta i dress styrer det sportslige, kan det gå riktig bra – eller katastrofalt ille.

Vi håper Feyenoord ikke selger fotballsjela si før de leser det som er skrevet med liten tekst.