Erin Pinheiro

Gleden var stor i Haugesund da de bare 6 timer før vintervinduet stengte fikk istand en utlånsavtale med St. Étienne spiller Erin Pinheiro.

St. Étienne skulle sende han nordover på torsdag i forrige uke, men dagen kom og gikk uten at Erin Pinheiro dukket opp.

Les: Saint-Etienne forsetter å miste spillere til Norge

Det viser seg at han ikke ønsket å reise til Norge, 20 åringen nektet å sette seg på flyet. Men noe har fått han til å endre mening, for han dukket opp for noen timer siden.

«Det har kokt litt i hodet hans. Nå er det heldigvis på rett plass», sier trener Hauguesund Eirik Horneland til Eurosport.  I forrige uke da han ikke kom hadde Horneland følgende forklaring  «Han fikk andre tanker og ble stresset av at det gikk fort den siste dagen av overgangsvinduet»

«I ettertid har vi hatt en god dialog med agent, St. Étienne og spilleren selv for å finne en løsning. Nå kom han til Haugesund i dag, og jeg har så vidt fått hilst på ham»

«Vi må være tålmodige med Pinheiro i starten. Men det er en kvalitetsspiller som har stort potensiale. Inn mot sommeren skal vi få veldig mye ut av spilleren. Han kan spille i fem posisjoner slik jeg ser det. Han kan dekke alle midtbaneroller, spille bak spissen, eller på kant».

Sjekk ut oddsen i neste kamp