Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

22 år gamle Sven Botman skal være enig med AC Milan om en femårskontrakt verdt rundt 38 millioner kroner per sesong. Den nederlandske midtstopperen som vokste opp i Young Ajax fikk aldri prøve seg i selveste Ajax, som er klubben Manchester United manager Erik ten Hag nettopp forlot, men etter utlån ble han i 2020 solgt til Ligue 1 klubben Lille.

AC Milan har imidlertid ikke klart å bli enige med Lille om en overgangssum ennå, klubbpresident Paolo Scaronio var rimeligsikker de var alene på kjøpersiden og ville presse ned prisen under kravet på 30 millioner euro.

Newcastle skal være være interessert og nå har en annen Premier League-klubb har blitt med på jakten med en stor fordel. Tuttomercatoweb melder at Manchester United etter at Erik ten Hag har overtatt bestemt seg for å få for Botman, selv om overgangen sett fra utsiden synes å være i boks.

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

Sven Botman som kom til Ajax i 2009 har hele barndommen drømt om å være en del av suksessen til Ajax, en suksess som var representert med Erik ten Hag de siste fem årene.

AC Milan har trolig overtaket i kampen om 22-åringen. Men de trenger å betale Lille det de krever for andre dundrer på døra.

Totalt har Sven Botman, som har kontrakt ut 2025, gjort 79 kamper i Lille-trøya siden han ble rekruttert fra Ajax.

Les: Lionel Messi fikk pappa Jorge til å ringe Barcelona presidenten