Sarri kommer på billigsalg. (foto: juventus, twitter)

Joao Felix må slite med merkelappen «nye Christiano Ronaldo». Kanskje ikke så rart når Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Dortmund og Juventus har speidere kretsende rundt når Benfica spiller kamp.

Den offensive midtbanespilleren fikk sin seniordebut i august og sørget for å bli historisk som den yngste spilleren til å score i byderbyet i Lisboa. Et halvt år senere står han registert med 8 scoringer.

Les: Ole Kristian Selnæs; Bare medisinsk test unna gulldeal

Ifølge ESPNs kilder er Real Madrid og Manchester United spesielt aktive når det gjelder å følge Felix. Unggutten har en ukjøpsklausul på rundt 1,1 milliarder kroner, og følges også av Barcelona, AC Milan, West Ham, Borussia Dortmund – og Juventus.

Og nettopp Juventus har det helt unike som gir klubben et stort fortrinn i dette racet:

Cristiano Ronaldo.

Ikon og forbilde. (foto: ronaldo, twitter)

-Jeg er ikke skremt av summene som nevnes, sammenligningen med Ronaldo i media eller interessen fra de største klubbene på planeten. Jeg vil veldig gjerne spille med Ronaldo, for han er ganske enkelt den største. Et idol, et verdensikon og et forbilde for alle. Å kunne spille sammen med et «monster» som ham, vil få meg til å utvikle meg ennå mer, sier Felix ifølge ESPN.

 

Sliter ikke med selvtilliten. (foto: felix, twitter)

Vil dere nok, Juventus, er det bare å sende Ronaldo med jeten til Lisboa.

Les: Intern konkurranse driver Manchester United mot målet