Hjem Mer fotballFA-Cupen Alexis Sanchez våknet plutselig
Alexis Sanchez våknet plutselig

Alexis Sanchez våknet plutselig

mars 11, 2017

Arsenal møtte overraskelseslaget Lincoln i kvartfinalen i FA Cupen, en kamp alle regnet med Arsenal ville vinne lett.

Av en eller annen grunn var Arsenal uinspirerte og kjedelige å se på helt frem til det var noen sekunder på overtid i første omgang. Theo Walcott sørget for 1 – 0 i det som til da hadde vært en jevn kamp.

Andre omgang var fullstendig annerledes, Alexis Sanchez våknet og var i gammel form og Lincoln ble omgjort til statister. Styrkeforholdet gjenspeilet igjen virkeligheten. Lincoln som er Non-league og Arsenal som kjemper i verdenstoppen.

I andre omgang kom målene tett, etter 53 minutter ble backen Olivier Giroud servert en ball som han satte i åpent mål, fem minutter senere kom et nytt mål denne gangen et uheldig selvmål av Lincoln-Kaptein Luke Waterfall.

Alexis Sanchez ville også være med og sørget for mål etter 72 minutter, så bare to minutter senere sørget Aason Ramsey for et lekende lett mål, og dermed ble stillingen 5 – 0

Det spørs om seieren er nok til at protestene mot Arsene Wenger stopper, han har vært treneren til Arsenal i 11 år og nå går det trolig mot slutten. Det var plakater på arenaen med skriften «Wexit».

Arsenal og Lincoln har møttes én gang tidligere. Det var i 1915 i 2. divisjon

Seieren gjør at Arsenal nå har vunnet 19 av sine siste 20 FA-cup kamper.  Dermed er Arsenal klare for semifinale i FA-cupen.

Les også: