Hjem Fotball Alexis Sanchez oppdaget i Paris, sikkert ikke for å se Eiffeltårnet

Alexis Sanchez oppdaget i Paris, sikkert ikke for å se Eiffeltårnet

juli 21, 2017

Alexis Sanchez har reist til Paris i dag for å fullføre en avtale til Paris Saint-Germain, ifølge rapporter fra franske medier. Den chilenske spissen har angivelig blitt oppdaget på et hotell i byens åttende distrikt (fint område med mange motebutikker og restauranter, absolutt å anbefale)  

Det startet med franske medier, men nå er det nesten ikke en eneste avis i England som ikke skriver om saken. Med bare ett år igjen på sin nåværende avtale, var Arsenal-spissen  knyttet til Manchester City.

Da overgangen til Manchester City gikk i vasken var et mange som pekte på Alexis Sanchez sin gamle klubb Barcelona, men nå er det en av verdens mest pengesterke klubben Paris Saint-Germain som vifter med det store sjekkheftet. Og som trolig stikker av med «seieren».

Manager Arsene Wenger har lenge insistert på at Arsenal ikke ville selge Alexis Sanchez til en direkte konkurrent, og hvis rapportene fra Frankrike er sanne, vil han holde det løftet og ikke møte han i kampen om topp fire i Premier League.

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.