Hjem Championship Alexander Tettey: » Har ikke lyst til å si noe annet enn at jeg vil spille kamper»

Alexander Tettey: » Har ikke lyst til å si noe annet enn at jeg vil spille kamper»

august 19, 2017

Det å sitte på benken er aldri særlig stas, spesielt ikke hvis du er vant til å spille. Alexander Tettey har spilt 137 kamper for Norwich så langt, nå har han sittet på benken i alle de tre første kampene for Norwich denne sesongen.

Den tidligere Rosenborg spilleren kom fra franske Rennes til Championship-klubben Norwich i 2012 og hadde bygget seg opp en god posisjon på klubben.

Virkeligheten for Tettey endret seg dramatisk da tidligere manager for Borussia Dortmund II Daniel Farke overtok i sommer og brakte med seg en helt ny filosofi.

Tettey har slitt en del med helsa og skader, men sier selv det ikke er årsaken til at han nå sitter på benken, det ligger helt andre steder. Han svarer på spørsmål om lite spilletid til NRK:

 

«Jeg er vant til å spille kamper, helst 90 minutter. Det har det ikke blitt i de tre første, så det er klart jeg ikke er fornøyd med det. Jeg er skadefri og fit»

Siste kamp han har spilt var et innhopp i ligacupkampen mot Swindon for halvannen uke siden.

Benkingen av Tettey fremstår som rar nå i starten av sesongen, for ikke lenge siden på en pressekonferanse ble han både hyllet og benket av Norwich sin nye manager Daniel Farke:

 

«Det er vanskelig ikke å bruke ham nå, fordi han er i god form. Han jobber hardt og riktig» fortalte tyskeren, og fortsatte: «Jeg er fornøyd med oppførselen hans og prestasjonene hans på trening, men jeg prioriterer andre spillertyper».

Se så glad han var i mai.

Utelukker ikke klubbbytte

Det er ikke en situasjon som Alexander Tettey er noe glad i kulissene jobbes det på spreng med å finne han en ny klubb. Det er for sent å komme tilbake til Norge, her stengte den muligheten 16 august. De fleste andre land holder overgangsvinduet åpent ut august.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.