Alexander Sørloth is back! (foto: Atletico Madrid)

Forrige sesong ble Alexander Sørloth overraskende nest mestscorende spiller i Spania. Dette i en liga med spillere som Lewandowski, Bellingham og Griezmann. Atletico Madrid-trener Diego Simeone pekte på nordmannen i sommer: «Han skal jeg ha!». Sørloth signerte, scoret i sin første La Liga-kamp for Atletico, så åtte kamper uten mål. På søndag løsnet det skikkelig.

Opprykksklubben Leganes overrasket hjemmelaget med scoring etter 35 minutter. Så i det 60. minutt kom det utligning med et frekt hælspark av en scoring fra Sørloth.

LES: Ten Hag er og blir «untouchable»

Kampen snudde, Griezmann ble inspirert og la på til 2-1 ni minutter før full tid. Så kom nok en Sørloth-scoring godt inne i overtid til 3-1.

Sørloth is back!

POPIDOL: Eks Real Madrid-spiller tatoverte babyens navn på armen fant ut han ikke var faren rett etterpå