Har rykk, pace og teft som Sverige trenger. (foto: svensk fotball, twitter)

Søta bror fosser videre i EM. Uavgjort mot Spania med ballbesittelse på 15 prosent, seier mot Slovakia. Man of the Match i fredagens kamp har ikke overraskende fått toppklubber til å sette ring rundt navnet hans.

Alexander Isak. Svensken fikk det ikke til hos Dortmund, men har spilt til potensialet og utviklet seg hos Real Sociedad. Så langt i EM har 21-åringen vært en konstant offensiv trussel hos Sverige.

Les: Rafael Benitez vil ha Wolverhampton kaptein som sin første signering

17 scoringer for Real Sociedad forrige sesong og Young Player of the Season i La Liga varslet hva vi kom til å møte når han tok på seg den gule drakta.

ifølge spanske AS har Chelsea definert Isak som en sterk kandidat til å bli spissforsterkningen på Stamford Bridge. Haaland og Kane har lenge vært koblet til Chelsea, men med prislapp på godt over milliarden på de to gutta, er Isak en mer realistisk overgang denne sommeren.

Les på Popidol: Heidi Klum hyller Tyskland og tester Instagram sine sensurregler samtidig

Med rundt 70 millinoer euro i utkjøpsklausul er Isak svindyr, men likevel tilgjengelig for Chelsea.

Rio Ferdinand var hvertfall mektig imponert over svensken i Spania-kampen.

-Denne gutten, Isak, han var et problem for de spanske forsvarsspilleren. Han var en plage. Han viste hvorfor han vant Young Player of the Year i La Liga, skrøt Ferdinand i BBC-studioet.

Utstillingsvinduet i EM for Alexander Isak er vasket skinnende rent.

Les: Ola Kamara fortsetter å banke inn mål