A blue plastic bag and a toilet seat hangs from the statue of the Swedish football player Zlatan Ibrahimovic in Malmo, Wednesday Nov. 27, 2019. A fence has been placed around a statue of Zlatan Ibrahimovic and security guards have been keeping watch after it was vandalized by Malmo soccer fans furious at the Swedish soccer star buying a stake in a rival club. (Andreas Hillergren/TT via AP)

Trener og Discovery ekspert Alexander Axén, som for mange år siden var assistent i Start er overbevist at den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic velger å trekke på Hammarby-trøya for å ta igjen ovenfor kjiipe Malmö-fans

Zlatan Ibrahimovic vil avslutte karrièren i Stockholm-klubben Hammarby. I høst da han investerte i klubben var Zlatan klar på at han ikke kom til å bidra på banen. – Axén mener alt er snudd på hodet:

«Det er en følelse jeg fikk – spesielt fordi Malmö har gått så hardt ut mot ham, sier Axén i Dplay-sendingen ‘Uppsnak Allsvenskan’.

Les: Ikke bare Åge Hareide som må gi seg før tiden

Den beste svenske fotballserien skulle ha startet i helgen, men svenskene har som resten av Europa utsatt serien.

Zlatan klar for krig mot Malmö

Zlatan Ibrahimovic har en avtale med Milan som skal gjelde for sesongen. Det er ingen indikasjoner på at det vil bli forlenget, og det er grunnen til at Axén tror at Zlatan kommer tilbake til Sverige og avslutte en strålende karriere i Hammarby-trøya. – Om så bare på trass.

I Malmö ble han hatet da han kjøpte seg inn i Stockholms-klubben.
Statuen hans ble vandalisert, og det er den voldsomme reaksjonen i Malmö som får Axén til å tro at den 38 år gamle Zlatan Ibrahimovic kunne bestemme seg for å Hammarby:

Det var min følelse at han ikke hadde tenkt å spille, men nå har han fått blod på tann og tenker at ‘ok, du vil ha krig med meg, så vil vi løpe’. Det er en slags følelse jeg har.

Les: Liverpool blir «hedret» av Atletico Madrid-spiller