Sist sesong da Atletico Madrid benket den franske superstjernen Antoine Griezmann akkurat så mye at ikke utkjøpsklausulen i låneavtalen med Barcelona ble utløst var stemningen mellom de to klubbene iskald. – Det ble rasling med advokater og skikkelig dårlig stemming. Barcelona president Joan Laporta var klar på at han, når dette var over, aldri igjen kunne gjøre en avtale med Madrid sin nest beste klubb.

Atletico Madrid endte med å kjøpe Antoine Griezmann for 20 millioner euro, omtrent en tredjedel av det som var i den opprinnelige avtalen og nå, ifølge Sky sports fisker de ut av angrepsspiller til på billigsalg hos Barcelona.

Les: Datteren Pele aldri erkjente var hans har fått plass i testamentet

Den 28 år gamle nederlandske spissen Memphis Depay har ikke hatt det lett i sin tid hos Barcelona, han ble hentet på gratis overgang fra Lyon sommeren 2021 og fikk da en avtale på to år. En avtale som ikke blir forlenget, både på grunn av skader og varierende form og at de er godt dekket forover.

I forrige uke kunne vi skrive at Depay og Atletico Madrid var enige om en overgang, begge parter var villige til å vente til sommeren, men på Barcelona sitt initiativ startet klubbene å snakke sammen igjen og ble enige om en overgang på 3 millioner euro.

Les: Napoli trygge på at de slår to Premier League-klubber i signeringskamp

Memphis Depay har kun spilt fire kamper for Barcelona denne sesongen. Han slet i høst med skader.