Jürgen Klopp og Pepijn Lijnders

Jürgen Klopp har gikk Liverpool beskjed om at til sommeren er det slutt. Den tyske manageren har ikke hatt pause mellom noen jobber siden han overtok 1.FSV Mainz 05 i 2001. – Nederlenderen Pepijn Lijnders har vært assistenttrener Jürgen Klopp i en årrekke, han slutter også til sommeren, men i motsetning til sin sjef er han klar for nye oppdrag.

Pepijn Lijnders er ifølge De Telegraaf sterkt ønsket av Ajax som deres nye manager for neste sesong. – Som resten av verden har de latt seg imponere av Liverpool sin suksess under Klopp, en reise som Lijnders har vært med på.

Les: Henrik Larsson og kompiser er i ferd med å kjøpe en engelsk fotballklubb

Ajax sparket Maurice Steijn i fjor og ledes for ut sesongen av John van ‘t Schip. – Etter helgens tap mot AZ er Ajax nede på 5.plass i Eredivisie, Schip kan allerede med de resultatene glemme å få en forlengelse på oppdraget.

Pepijn Lijnders har vært hovedtrener i NEC Nijmegen vårsesongen 2018. Han var assistenttrener i Liverpool mellom 2015 og 2018, samt fra sommeren 2018 og frem til i dag. Han har også hatt oppdrag i Porto og PSV Eindhoven.

Les: Skal utnytte situasjonen når Dortmund-stjerna Marco Reus spaserer ut som free agent