(c) Bilde: Bodø/Glimt Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes

Journalister ute i Europa under hvorfor Kjetil Knutsen fortsetter å lede en fotballklubb som befinner seg nesten på nordpolen når han har suksess nok til å lede en av de store klubbene i Europa. – 54 åringen fra Arna i Bergen har vært nevnt i flere sammenhenger de siste årene i både Premier League og Championship.

Bodø/Glimt som allerede er i ferd med å vinne årets Eliteserie kan miste sin suksesstrener denne gangen. Sportsdirektør i Ajax, Sven Mislintat, sier i et intervju med De Telegraaf at han har vært i kontakt med Kjetil Knutsens agent.

Youri Tielemans: «Dette er ikke et farvel, men et hjertelig farvel»

Ajax har startet jakten på sin neste manager etter at de torsdag annonserte at John Heitinga ikke fortsetter i jobben.

I et intervju med De Telegraaf sier sportsdirektør Sven Mislintat at han ikke forventer at Heitinga blir i klubben som assistent under en ny trener: «Jeg har aldri sett en hovedtrener bli assistenttrener igjen. Det er ikke mulig. Også fordi jeg mener at John har egenskapene til en hovedtrener»

Samtidig løftet Mislintat sløret for profilen som den fremtidige treneren vil se ut som, og han avslørte til og med at han allerede har vært i kontakt med en potensiell ny treneragent:

«Trenerprofilen skal spille attraktiv, offensiv fotball, utvikle unge spillere fra akademiet, og ha overprestert i sine tidligere klubber.»

«Jeg har snakket med Kjetil Knutsens agent. Om ulike emner.»

Les på Engelske klubber: Pochettino tråkket på bremsen