(foto: ajax, twitter)

Den brasilianske vingen ble hentet til Ajax i 2017 fra Sao Paulo. To år senere var han på vei ut igjen, men ett ben i Kina etter en traurig start på sesongen. Nå takker 22-åringen fotballgudene for at han ikke lot seg friste.

Manger Erik ten Hag mente Neres ikke var førstevalget og holdt brasilianeren utenfor på starten av sesongen. Dette bragte Guangzhou Evergrande på banen, som ifølge Football-oranje la inn et bud på rundt 500 millioner kroner i januar.

Neres valgte å takke nei, og ble i Amsterdam.

Etter dette skjedde det mye. Plassen i førsteelleveren ble vunnet tilbake, og plutselig var Neres en av nøkkelspillerne som bidro til at Real Madrid og Juventus gråtende måtte forlate Champions League.

Les: Nikolai Baden etter 1 år hos Juventus: Vi er alle fiender

Som igjen overbeviste den brasilianske landslagstreneren om at Neres tilhører førsteelleveren til Brasil i Copa America.

https://twitter.com/ajaxtimes/status/1139854898147840000

Les på Popidol: Ramos gifter seg med AC/DC som bryllups band

Og Neres om sitt eget valg om å bli i Amsterdam og kjempe?

-Jeg ønsket ikke å miste resten av sesongen. Så vant vi mot Real Madrid og Juventus, og nå spiller jeg på landslaget. Jeg tenker jeg tok det riktige valget, sier 22-åringen tørt ifølge football-oranje.

Årets understatement, vil vi si.

Ajax-spilleren var på banen i åpningskampen mot Bolivia. Det endte med 3-0-seier, og Neres´år han neppe vil glemme, fortsetter med forminsket kraft.

Og interessen har heller ikke blitt noe mindre fra omverdenen. Vi ramser opp: PSG, Everton, m.fl.

https://twitter.com/ajaxtimes/status/1139811714747289606

Les: Noen vil endelig betale ukelønna til Gareth Bale – går mot utleie