Denne gjengen får med seg en Premier Legaue-spiller i klynga.

Vi er blitt så vant til å høre om overganger fra talentfabrikken Ajax. Derfor må vi ta med når det endelig skjer noe motstrøms. Denne gangen er det en spiller som hentes fra Premier League. For Ajax betyr dette ny klubbrekord.

Ifølge nederlandske De Telegraaf har Ajax blitt enig med Southampton-spilleren om signering av fireårs-kontrakt med Amsterdam-klubben.

Dusan Tadic.

Den serbiske landslagsspilleren er ikke redd for litt skumping. (foto: skysports)

Den serbiske midtbanespilleren, som for tiden tjenestegjør for landet sitt i VM, har tidligere spilt for Groeningen og FC Twente før han ble hentet til Premier League i 2014.

Her har han fått med seg 162 kamper, og står notert i klubbens historiebok med 23 scoringer.

Nå er Ajax-direktør Marc Overmars i Southampton får å få på plass de siste detaljene. For å hente Tadic til Amsterdam, er Overmars nødt til å strekke seg langt.

162 millioner kroner må til, noe som tvinger Ajax å slå den tidligere klubbrekorden som ble satt med overgangen til Miralem Sulejmani, som spilte hos Ajax fra 2008 – 2013.

Les: Ajax-speiderne sammelignet Ajax-spilleren med Messi

For å hente serberen har Ajax fristet med høy lønning, rundhåndet bonus hvis de kvalifiserer seg til Champions League – og ikke minst velvilje hvis en europeisk toppklubb skulle ønske Tadics tjenester.