(c) Foto: AFC Ajax: Andre Onana

Ajax keeper Andre Onana ble utestengt et år på grunn av doping, da det ble klart det var et ulykkestilfelle hvor han hadde benyttet sin kjæreste sin medisin ble hans straff redusert. Andre Onana reiste i ung alder fra Kamerun til Barcelona sitt berømte akademi La Masia de Can Planesi 2010, men dro videre før han ble gammel nok for voksen fotball.

Nå vil han videre, Ajax-keeperens førstevalg er FC Barcelona, ​​hvor han har fått sin fotballoppdragelse.

Les: Serge Gnabry og Robert Lewandowski kjørte over stakkers Stuttgart

Andre Onana er snart en saga blott i Ajax når kontrakten hans med Amsterdam-klubben går ut neste sommer, og derfor har ryktebørsen vært godt i gang de siste månedene.

Her har klubber som Arsenal og Inter blitt nevnt i forbindelse med keeperen, men det er ingenting på bordet ennå. Onana vil imidlertid heller enn å vurdere å bytte ‘hjem’ til FC Barcelona.

– Det er snakk om alt, om Arsenal og Barcelona. Men for øyeblikket er det ingenting. Jeg har imidlertid fortsatt kontakt med Barcelona.

– Jeg har holdt et veldig godt forhold siden jeg forlot dem. Barcelona er mitt hjem og det har alltid vært kontakt. Selvfølgelig ville det vært mitt førstevalg, sier Andre Onana ifølge Voetbal International.

25 år gamle Andre Onana ble en del av Barcelonas ungdomsakademi tilbake i 2010, hvor han spilte seg gjennom de ulike lagene før han i 2015 valgte å bytte til Ajax.

Les: Sergio Ramos har en skummel plan for Real Madrid

Han har kun vært i aksjon en eneste gang denne sesongen da han har vært ute med lang dopingkarantene.