Bilde: TIL: Jakob Haugaard

Den 29 år gamle danske keeperen Kristoffer Nordfeldt har allerede landet på Tromsø-lufhavn og blitt en del av et Tromsø-lag som intenst ønsker å bli beste lag i nord. – Dansken som startet sin karriere hos Brommapojkarna kom til Stockholm og AIK i forkant av 2020 sesongen.

Nå har AIK lånt ut Kristoffer Nordfeldt til Tromsø i det håpet at han skal få fart på sin karriere igjen.

Les: Sky Sports: Tottenham har på plass Contes første forsterkning

«Noen ganger går ikke ting som man håper» sier sportsdirektør Henrik Jurelius i en pressemelding.

Den 29 år gamle målvakten ble notert for 15 kamper i Allsvenskan i løpet av sin første sesong i Stockholm-klubben, men fikk ikke spilletid i det hele tatt i fjor etter å ha slitt med store skadeproblemer.

Tromsøs Team manager, Lars Petter Andressen, er glad for å få en erfaren keeper som Haugaard på plass

  • «Jakob er en erfaren og veldig dyktig keeper som har mange av de kvalitetene som vi ønsker. Vi tror at hans erfaringer kan hjelpe vår unge gruppe»

Kristoffer Nordfeldt signerte nylig en langtidskontrakt.

«Jeg er glad for å ha vært en del av AIK Fotball i disse årene. AIK er en stor og fin klubb og jeg vil takke alle som har bidratt til klubben i min tid her og ønsker både laget og folkene i klubben lykke til videre» sier Haugaard i pressemeldingen.

Les: Klubbeieren som har «spist 17 trenere til frokost»

Sportssjef Henrik Jurelius:

– Noen ganger er ikke alt som spådd og derfor har det vært prioritert å finne en større mulighet for spilletid for Jakob etter et tøft 2021. Jeg ønsker Jakob alt godt i Tromsö IL, sier han.

Jakob Haugaard har tidligere representert FC Midtjylland, Stoke og Wigan i karrieren. 29-åringen har også fem Premier League-kamper på CV-en.