Seek life elsewhere. (foto: barca, twitter)

I en halv evighet har de største talentene har stått i kø for å komme seg inn på La Masia og veien videre hos Barcelona. Nå begynner enkelte å tvile på om dette lenger er et riktig karrierevalg.

Det er egentlig helt vilt, men når vi hører agent Carlos Barros så tvil om det som skjer i en av verdens største klubber, skjønner vi at viruskrisen rammer alle i La Liga.

Les: Michael Ballack anbefaler Havertz å vente

Xavier Mbuyamba ble hentet til Barcelonas U19-lag fra MVV Maastricht forrige sommer. Ett år senere jobber agenten med en vei ut.

-Presidentvalget kommer til klubben. Den nye ønsker å bringe de store spillerne som Lautaro Martinez til klubben. Samtidig må Barcelona selge spillere for å dekke opp for tapte inntekter. Den økonomiske usikkerheten gjør dette til en ustabil klubb, sier agenten ifølge Football-oranje.

Les på Popidol: David Gordon Green i registolen for første episode av Hellraiser serien

Agenten hevder videre at for klienten sin er gresset adskillig grønnere i Premier League.

-En klubb som Chelsea betaler selv sine stewards, mens i Barcelona må spillerne forvente å ta et 50-70 prosent lønnskutt. Xaverier kunne satse på spill for Barcleona B, men alt rotet i styret og større spillerkjøp gir ikke en god følelse for fremtiden, avslutter agenten.

Som legger til at listen med interesserte klubber er lang: Ajax, engelske klubber, tyske klubber, m.fl.

Vi trodde vi aldri skulle høre noen prate om Barcelona på denne måten.

Les: Premier League sikter seg inn mot den perfekte start