Julian Nagelsmann mener Bayern-ledelsen ikke har skjønt det. (foto: bayern, twitter)

Thomas Tuchel er ferdig som Bayern München-trener etter sesongen. Sannsynligheten er likevel stor for at den tidligere Chelsea-treneren kan få sparken før, hvis han forsetter på klubbens uvanlige tapsrekke. Julian Nagelsmann hadde jobben før Tuchel, nå sender den tyske landslagstreneren et stikk til bundesligagiganten.

Nagelsmann var hele veien definert som den langsiktige trenerløsningen hos Bayern München – frem til den unge treneren fikk sparken før det hadde gått to år av kontrakten. Siden 2016, da Pep Guardiola forlot trenerjobben hos Bayern, har klubben hatt syv trenere. For Julian Nagelsmann må Bayern-ledelsen nå wake up and smell the coffee, ellers kommer klubben til å sakke akterut.

LES: Manchester United må klare seg uten sin nye målgarantist

-Jeg signerte for Bayern med det forbehold at jeg fikk muligheten til å endre på ting. Det er klubber som gir det tid. Klopp var fem år i Liverpool før han vant sitt første mesterskap, det tok Guardiola syv år å vinne Champions League med City. Trenerne hos Bayern får ikke i nærheten av så mye tid til å utvikle noe, sier Nagelsmann til Der Spiegel.

TYSK FOTBALL: Sky Sports: Solskjær gjør seg klar for noen måneder under en av fotballens varmeste spotlights

Alt du trenger å vite: Bayern München – RB Leipzig