(c) Bilde: Rosenborg: Marius Lundemo

Den defensive midtbanespilleren Marius Lundemo kom til Rosenborg fra Lillestrøm for litt over to år siden. – Med bare tre uker igjen til Eliteseriestart jobber den nye sjefen på Lerkendal Eirik Horneland knallhard med å få lage til å følge hans fotballfilosofi. 

Ifølge Adressa har Rosenborg mottatt et bud på midtbanespilleren. » Vi erfarer det i øyeblikket er konkret interesse for midtbanespiller Marius Lundemo. På et slikt nivå, at det nå har tikket inn bud på 24-åringen»

Les: Alex Oxlade-Chamberlain back in business!

Marius Lundemo er blitt operert for idrettsbrokk og jobber seg tilbake i form i disse dager, Horneland har vært bekymret, med Anders Trondsen også på sykdomslisten er det et opplagt hull som må fylles, uavhengig av om Lundemo selges. – Rosenborg jakte minst en forsvarsspiller eller defensiv midtbanespiller.

Les på Popidol: Episk: Det endelige slaget mellom de døde og de levende

Sportssjef Stig Inge Bjørnebye vil ikke kommentere navn, men sier følgende:

– Vi opplever veldig ofte at det er interesse for våre spillere. Det er heller ingen stor overraskelse at det også kommer noen bud i løpet av et overgangsvindu. – Trolig dreier det seg om et bud fra en annen norsk klubb eller Allsvenskan. – De aller fleste land har stengt for overganger allerede.