Bjørn Maars Johnsen

I helgen fikk han etter alt for lang tid sitt første landslagsmål mot Island. Bjørn Maars Johnsen har gradvis gjort det bedre og det var egentlig på tide at landslagsledelsen fikk opp øyene for norskamerikaneren. 

ADO Den Haag har blitt veldig glad i som spiss, men nå etter at han i fjor ble hentet opp på landslaget og har gjort det veldig bra i Nederlands liga med 19 mål denne sesongen bestemt seg for å hente inn cash på et salg.

Les: Bjørn Maars Johnsen i scoringsform

«Etter sommeren kommer jeg til å spille på et bedre lag, så alle vil se at jeg er i en toppliga», sier Maars Johnsen til VG.

Det skal være flere klubber som er interessert i å betale godt over 20 millioner, i samtalen med VG forteller Maars Johnsen at det ikke er han, men klubben som har tatt initiativet til salg.

«Det er opp til klubben. Jeg er fornøyd med å vente og se hva de ønsker. Det er egentlig ikke min avgjørelse. Det er ikke noe jeg kan kontrollere. Jeg bestemte det ikke selv, jeg bare hørte det fra dem»

Bjørn Maars Johnsen har planene klare:

«Enten vil jeg bli her og vinne toppscorertittelen, eller så vil jeg dra til et godt lag på øvre halvdel i Bundesliga eller La Liga, eller til og med Serie A. Jeg tror ikke kroppen min er klar for engelsk fotball ennå, men jeg forbereder meg til det».