(c) Bilde: UEFA: Adama Diomande i aksjon for Norge i VM kvalifiseringskamp mot Tyskland. Han som faller er Sami Khedira. Han spiller for Juventus.

Los Angeles har tidligere Stabæk trenger Bob Bradley som sin manager, det er derfor ikke unaturlig for han nok en gang å hente Adama Diomande, han var den som hentet Diomande til Stabæk fra Dinamo Minsk.

Los Angeles var på besøk hos FC Dallas og lå under 2 – 0 da Bob Bradley satte inn Adama Diomande etter 55 minutter. – Det var et godt trekk, men ikke godt nok, kan tenkes Bod burde satt han innpå tidligere.

Les: Adama Diomande viser hvor viktig det er med en god trener

Spissen var en målmaskin for Stabæk under amerikanerens ledelse, og i glohete Frisco i Texas trengte Diomande bare seks minutter på å vise at målteften ikke har forsvunnet. Et gjennomspill fra Benny Feilhaber ekspederte Diomande pent i mål.

Så langt har ikke Bod Bradley valgt å bruke Diomande så mye, før i natt har han vært inn på en gang tidligere, det er alltid litt tilvenning med en ny klubb, vi regner med at nå blir det mer kamper fremover.

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp