Hjem Fotball AC Milans toppscorer vil tilbake til Sevilla
AC Milans toppscorer vil tilbake til Sevilla

AC Milans toppscorer vil tilbake til Sevilla

august 5, 2017

Carlos Bacca er fri til å forlate AC Milan denne sommeren og han var vært sterkt linket til både Valencia og Marseille, nå sier agent Sergio Barilla at Bacca helst vil tilbake til Sevilla. 

Siden den colombianske angrepsspilleren kom til AC Milan for to år siden har han vært det som har laget flest mål for klubben, (se tabell under). Den nye AC Milan manageren Vincenzo Montella har fått mye penger mellom hendene etter at Silvio Berlusconi solgte til klubben til et kinesisk investeringsselskap.  – Montella har gjort det klart at deres tidligere toppscorer nå er overflødig.

Carlos Bacca er på salgslisten til Milan for i underkant av 200 millioner kroner. 

«Det er velkjent at han ønsker å gå tilbake til Sevilla,» fortalte Barilla Estadio Deportivo. «Han har hatt en fantastisk del av livet sitt der og sportslig opptur, derfor vil han elske en retur. Da Bacca kom til Milano, signerte han en femårs kontrakt og hadde til hensikt å gjennomføre, men dessverre var det endring i eierskap og sportslig retning. De hadde andre ideer. Det er derfor det beste er å finne en løsning som gjør alle lykkelige. Når det er sagt, liker Carlos og hans familie å være i Milano, og å fullføre er fortsatt et alternativ.»

Siden Carlos Bacca kom til Milan fra Sevilla i 2015, er Bacca den som har laget flest mål.

Les også: