Hjem Bundesliga AC Milan ønsker å vinne Serie A – enda en overgang gjør det sannsynlig

AC Milan ønsker å vinne Serie A – enda en overgang gjør det sannsynlig

juli 16, 2017

AC Milan mener alvor og har fått kinesiske penger til å gjenreise gammel storhet.  De som var tvilende til de nye eierne har nå fått enda en grunn til å applaudere. 

Vi kan nevne noen navn så langt: Leonardo Bonucci som vil bli dypt savnet i Juventus, Hakan Çalhanoğlu fra Bayer Leverkusen og Andre Silva fra FC Porto. Nesten hver dag knyttes AC Milan manager Vincenzo Montella til en ny spilller, den siste i rekken er Bayern München midtbanespiller Renato Sanches.

Les: AC Milan bekrefter at de har en Juventus spiller på besøk

 

Renato Sanches er 19 år gammel og har ikke helt fått det til på Allianz Arena etter han kom fra Benfica. Milan mener de passer bedre for den Portugisiske landslagsspilleren og har gitt et tilbud på en låneavtale på to år (7 millioner euro) med mulighet for å kjøpe for 47 millioner euro, ca 400 millioner kroner.

Renato Sanches impornerte stort for Portugal under EM i fjor og der var grunnen til han ble hentet til Bundesliga klubben.

Les: Det er nesten umulig å ta lunchpause uten at AC Milan har hentet en ny stjernespiller

Det vil overraske stort hvis ikke AC Milan med det laget de bygger ikke vil kjempe helt i toppen av Serie A, Juventus og Roma har fått en ny sterk utfordrer til ligamestertittelen. Milan har vunnet Champions League 7 ganger, (Real Madrid 12), siste gang for 10 år siden. Champions League tittel nr. 8 innen 3 år er AC Milan manager Vincenzo Montella sitt bekjedne mål.

(C) bilde UEFAVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.