Aaron Wan-Bissaka

De siste ukene har vært overraskende bra for Manchester United som har klatret oppover Premier League tabellen. – Enda mer overraskende er situasjonen til høyreback Aaron Wan-Bissaka. Fra å være bak Diogo Dalot i kampen om plass i startelleveren er han nå nesten selvskrevet.

I «toppkampen» mot Arsenal som pågår nå (1 – 1 i skrivende stund) har manager Erik ten Hag valgt å starte med Aaron Wan-Bissaka.

Sommeren 2019 kjøpte Manchester United Bissaka fra Crystal Palace for 55 millioner euro. Rekk opp hånda de som trodde før VM-pausen at Aaron Wan-Bissaka har en fremtid hos Man United under Erik ten Hag. Ikke så mange, nei, oss inkludert. Når vi hører United-manageren dra historien om utviklingen til 25-åringen, skjønner vi at nederlenderen ikke har noe hastverk med å sende spilleren Solskjær hentet ut porten.

Les på Radiosporten: Alexander Sørloth klatrer oppover toppscorerlisten i La Liga

Wolverhampton, Crystal Palace og West Ham skal ha forhørt seg om Wan-Bissaka i desember, men ingen av dem fikk grønt lys av United. Wan-Bissaka har virkelig tatt vare på sjansen han har gått med Diogo Dalot ute med manglende kampform siden desember. Inkludert kampen som pågår nå Wan-Bissaka vært på banen fra start i seks Premier League-kamper, der United har gått ut seirende i fire, poengdeling mot gamleklubben Crystal Palace i den siste.

LES: The Guardian: Rice velger Arsenal

-Han fanger opp coachingen og har gjort stor fremgang fra starten av sesongen frem til nå, begynner Ten Hag ifølge ESPN.

-Han var i en dårlig situasjon, fordi han ikke var fit, med mange skader og sykdom frem til november. Ting har endret seg etter VM-pausen og gjennom pausen. Han jobbet bra i training camp og ha hatt flere gode prestasjoner i kamper og gjort stor fremgang. Han var en av våre beste mot Crystal Palace, skryter United-manageren.

LES OGSÅ: Hammarby er enig med Molde om 40 millioner

Aaron Wan-Bissaka var klar til å dra videre, men nå, kan ikke ti ville hester på han til å dra.