Vivell skjønte Haaland kom til å bli best. (bilde: Michael Emilio)

Samtidig som England tapte for Hellas i Nations League skjedde det noe på Ullevaal Stadion vi har savnet lenge!. Et landslag som spilte underholdende fotball proppful av selvtillit.

Slovenia stakkars ble statister og løpende imellom. – Og endelig, etter nesten 100 år faller Jørgen Juve sin toppscorer rekord.

Lyn spiller Jørgen Juve spilte for Norge i perioden 1928 til 1937 og scoret 33 mål på 45 kamper (bare 25 av dem som spiss). Erling Braut Haaland som har det med å bryte rekorder er nå den spilleren som har scoret flest mål på det norske landslaget gjennom tidene. «Jeg nyter det» sier Manchester City-stjernen til TV 2.

«Det er selvfølgelig stort og historisk. Jeg er glad, og det er en fantastisk rekord å ta»

Etter kampen avslørte Erling Braut Haaland til sine lagkamerater at han kjæreste Isabel Haugseng Johansen var gravid. – Med denne oppdateringen i sosiale medier vider den norske spissen det er mulig å score mål med kulemage!! – Gratulerer.

Les: Det er en god grunn til at Ole Gunnar Solskjær takker høflig nei til danskene

Erling Braut Haaland fant nettet i Norges møte med Slovenia og det betydde at Manchester City-stjernen utlignet Juves mangeårige rekord. Heltreffet betydde 1-0 for Norge i kampen mot Slovenia.

Målmaskinen var imidlertid ikke fornøyd med å tangere rekorden. I andre omgang fant han nettet igjen og det gjorde at han nå er tidenes toppscorer i norsk fotball.

Målet var Norges tredje i kampen, da spisskollega Alexander Sørloth steppet inn med et treff. Norge vant 3-0.

Haaland er nå oppe i 34 mål på 36 landskamper. Juve scoret 33 mål på 45 kamper.

Les: Øyner klubbrekord med salg til Bodø/Glimt