Cole Palmer nektet å gi fra seg gullballen. (foto: Chelsea)

I Cole Palmers debutsesong i Chelsea-drakt scoret den unge akademispilleren fra City seg inn som toppscorer for sin nye klubb og en av de vasseste i Premier League. Vi er vant til at Haaland scorer seg til rekorder i verdens tøffeste liga, men på lørdag var det Palmers tur.

Brighton fikk en første omgang mot seg på Stamford Bridge som gikk inn i Premier League-historien. Etter 41 minutter ledet hjemmelaget 4-0. Det som gjorde det helt spesielt, var at samtlige mål ble notert av 22-åringen Cole Palmer.

LES: Kan signere avtale med Real Madrid om bare 95 dager

Ifølge statistikkfirmaet Opta Joe har samme spiller aldri scorer så mange mål i løpet av første omgang i Premier League. Sergio Aguero gjorde det samme, men plasserte de i andre omgang i 2015 mot Newcastle.