Over streken tøff, men... (foto: Manchester United)

63 minutter inn i kampen mellom Crystal Palace og Manchester United smalt hardhausen Lisandro Martinez inn i Daichi Kamada. Dommeren dro frem det gule kortet og Palace fikk tildelt frispark. Dette forårsaket en strøm av sinne og misnøye fra Palace-spillerne som hadde vært tett på situasjonen. Med 0-0 resultat og poengdeling, ble det store spørsmålet etter kampen om United-spilleren burde ha fått direkte rødt.

Palace-spillerne og Oliver Glasner skrek på utvisning, det samme gjorde Jan Åge Fjørtoft i viaplays studio, men en analyse av Premier League Match Centre forklarer hvorfor VAR ikke valgte å bryte inn og endre Martinez sitt kort fra gult til rødt.

LES: Jadon Sancho trengte bare 49 minutter med Chelsea for å utligne rekorden han brukte syv måneder på i Manchester United

-VAR sjekket for et potensielt rødt kort og bekreftet dommerens beslutning om ikke å rødt kort, og trodde det var en hensynsløs takling, men at det ikke var kontakt med Kamada, skrives det fra Match Centre.

F7: Manchester United kommer til å tjene godt på Mason Greenwoods braksuksess