Mount på plass, snart ny spiss.. snart keeper. (foto: united, twitter)

Da det gjenstod mindre enn tjue minutter igjen av FA Cup-kampen var David Moyes sikkert overbevist han skulle gi sin tidligere arbeidsgiver en skikkelig skrell. West Ham hadde gått til ledelse ti minutter inn i andre omgang, det siste kvarteret skulle seieren styres i land.

Da Moyes gikk av Old Trafford tjue minutter senere var det med 3-1 tap på scoringstavla. Hva i huleste hadde skjedd? Erik ten Hag gir svaret: Mentaliteten til et vinnerlag.

LES: Manchester United planlegger salg av tre spillere for å rydde plass for en håndfull spektakulære kjøp

United-manageren vektla betydningen av at spillerne ikke gikk inn i panikkmodus det siste kvarteret.

-Det var meget viktig. Det var en stor prestasjon fra laget vårt og vi viste vår mentalitet. Vi viste at vi har karakter til å håndtere vanskelige situasjoner, laget fortsetta med energi. Det handlet ikke bare om 11 spillere, også benken hadde en stor innflytelse, sier Erik ten Hag ifølge BBC.

Vi husker altfor godt en surmulende Ronaldo på benken som ikke klarte å dele gleden med medspillerne sine når han selv ikke var ute på kamparenaen.

-De tror vi kan vinne kamper, og nok en gang gjorde de det. Laget går ikke i panikk og spillerne kan endre dynamikken i spillet, kommer det fra United-manageren.

Da venter Fulham i neste runde av FA Cupen, Man United-spillerne, inkludert benken, er klare.