Best. (foto: arsenal, twitter)

På søndag var det duket for en rysare mellom serielederen og fremadstormende Manchester United, den ene klubben som har overlistet Ødegaard og gjengen denne sesongen i Premier League. Casemiro måtte stå over med karantene, men Erik ten Hag lovet før kampen at dette ikke ville få noen betydning: Vi har slått Arsenal før, vi gjør det igjen.

United tok også ledelsen etter 17 minutter etter en tabbe av Partey. Marcus Rashford takket for muligheten og dundret inn et langskudd til 0-1. Bortsupporterne fikk en kortvarig glede. Syv minutter senere lå ballen bak David de Gea etter sikker heading fra Eddie Nketiah.

LES: Juventus gir det sportslige ansvaret til personalsjefen

I andre omgang utnyttet Saka overtaket Arsenal hadde skaffet seg, driblet forbi Eriksen og sendte ballen kontant inn til 2-1 ledelse etter 53 minutter. Denne gangen var det hjemmesupporterne som ikke fikk langvarig glede etter scoringen. Ramsdale, som til da hadde hatt flere diggbare redninger, bommet på et hjørnespark som Lisandro Martinez headet til 2-2 seks minutter etter Saka-scoringen.

Kampen bølget frem og tilbake i et forrykende tempo med sjanser til begge lag og sterke keeperredninger. Så eksploderte Emirates Stadium da Nketiah kunne prikke ballen i mål i det 90. minutt etter en Ødegaard-avslutning.

For de som var bekymret for at 23-åringen Nketiah ikke skulle fylle skoene til langtidsskadde Gabriel Jesus, kom svaret mot United: No worries.

Dermed revansjerte Arsenal 3-1 tapet mot Man United i september, The Gunners fosser videre mot Premier League-tittelen.