. (foto: dortmund, twitter)

Det har vært stille rundt Erling Haaland den siste måneden. På en måte er det litt befriende å ha ferie fra spekulasjonene om når 20-åringen forlater klubben han passer perfekt til, og til hvilken ny destinasjon. Skal vi tro 90min, er det alt annet enn ferie i Chelseas «Haaland-avdeling».

Selv om Dortmund har fylt opp kassa med 73 millioner millioner ferske pundsedler fra United og har derfor ingen hast med å selge Haaland, hevder 90min at Chelsea planlegger an offer they can´t refuse.

Les: Carlo Ancelotti så keen på Richarlison at han vil bryte egen regel

Utkjøpsklausulen til Haaland på 75 millioner euro aktivieres neste sommer, men ifølge 90min har Chelsea-gjengen hatt lengre samtaler med agent Mino Raiola. De personlige betingelsene skal ikke være noe issue, London-klubben sikter seg inn mot et bud på rundt 135 millioner pund (men villig til å strekke seg til 150), med en struktur som gjør at handelen elegant skal skli forbi Financial Fair Play-reglene.

Les på Popidol: Liverpool-drakta du kan bære på fest

Da er dette notert sammen med de andre Haaland-ryktene. Etter å ha sett hvordan Chelsea dro på handletur forrige sommer, kan det hvertfall ikke avskrives.

Les: Rockestjerna Sergio Ramos klar for PSG