Skal tilbake til forsvaret siste del av 2020/21-sesongen. (foto: chelsea, twitter)

Forrige sommer trodde Chelsea de hadde på plass en av La Ligas beste midtstoppere. Spilleren hadde også begynt å forberede seg på et liv i verdensmetropolen London. Så fant Sevilla ut at de ville ha mer penger, og overgangen gikk i oppløsning før overgangsvinduet lukket.

Med Rüdiger og Andreas Christensen på vei ut av Stamford Bridge til sommeren, er behovet for én til flere midtstoppere av høy klasse gått fra stort til alarmerende. Etter at klubben ble lagt ut på tvangssalg og alt som var av økonomisk bevegelighet ble stanset for Chelsea, er det stor spenning knyttet til hvordan overgangsvinduet vil fortone seg for de regjerende Champions League-mesterne.

Les: PSG dumper 5 spillere

Ifølge 90min er Chelsea overbevist om at forrige sommers mål, Jules Koundé, fortsatt ender i London. Siden januar har Sevilla-spilleren og Pau Torres (som imponerer stort for Villareal) vært toppmål hos Chelsea, på tross av sanksjonene mot klubbeier Abramovich.

Jules Koundé trener på svanedansferingen.

90min sin kilde hevder Koundé fortsatt er tent på overgangen, der han har fått beskjed fra Chelsea om at han blir klubbens første signering når nye eiere er på plass.

Les: Daniel Levy mektig irritert over PSG-link