Thumbs up, Paul. (foto: united, twitter)

Vi har så smått vent oss til å se og høre kamper uten tilskuere, men får ikke det store kicket av å sitte benket foran skjermen (nå som vi ikke kan dra selv) med 22 toppspillere som like gjerne kunne ha spilt på Føyka i Asker. Nå kommer lyspunktet i virusmørket vi alle har ventet på.

Den engelske regjeringen vet fotballkamper og tradisjonene før, under og etter kamp er så rotfestet i den britiske sjela (og økonomien) at det ikke begynner å lysne før kampdag igjen blir en live begivenhet for supporterne. Målet er å begynne å sildre inn publikum gradvis fra oktober, men i universitetsbyen Cambridge skjer det allerede neste uke.

Les: Endelig: Alexis Sanchez forklarer hvorfor alt gikk til helvete i United under Mourinho

Ligaforeningen EFL melder at Cambridge United i League Two er valgt til å ha to testkamper med noen dagers mellomrom. Dette betyr at 1000 sulteforede supportere kommer inn portene på Abbey Stadium, 8. september til EFL Trophy-oppgjøret mot Fulhams reservelag.

Går dette etter planen, åpnes det opp for 2500 supportere påfølgende weekend for sesongpremieren mot Carlisle.

Les på Engelske klubber: Barcelona gir etter – Manchester City får rabatt på Lionel Messi

Verdens øyne er den kommende uken rettet mot engelsk League 2. Fungerer gjennomføringen som planlagt, er det duket for kamp i de to beste ligaene på balløya.

Fotball er folka. Dette går riktig vei!

Les: Luis Enrique beroliger United-supporterne