Hjem Fotball Etter 585 kamper og 508 mål kan det være på tide med noe nytt

Etter 585 kamper og 508 mål kan det være på tide med noe nytt

august 20, 2017

Lionel Messi vurderer seriøst sin fremtid i Barcelona etter at Premier League-gigantene Manchester City holdt et møte med hans representanter, ifølge Daily Record. Messi har scoret 508 mål i 585 kamper for Barcelona siden 2004, og har vært essensiell i La Liga-gigantene sine åtte La Liga titler. 

Den 30 år gamle superstjernen skrev under en ny fireårskontrakt med Barcelona forrige måned, men nå hevdes det at en overgang kan skje i sommer. I såfall blir Barcelona verdens rikeste klubb.

Det hevdes at Messi er i ferd med å bli frustrert over situasjonen i Barcelona – hans lagkamerat og venn Nemar ble solgt til Paris Saint-Germain, til tross for at den katalanske klubben insisterte på at det var ‘200 prosent’ sikkert han ble.

Barcelona sliter med å forsøke å signere en erstatning, med Liverpool’s Philippe Coutinho som et eksempel på en som det er vanskelig å få på plass, dessuten ble det tap mot Real Madrid i Super Cup. Messi vil spille i en klubb som vinner og er best.

I forrige uke var det et møte mellom Messi folkene og sjefene i Manchester City i Barcelona hvor mulighetene for en overgang til Premier League ble luftet.  Manchester City har hatt en reell interesse for Messi i mange år, og Pep Guardiola håper å på en signatur før vinduet lukkes 31. august.

Og prisen er det ingen som snakker om, men vi kan godt se for oss en ny verdensrekord i overganger. Prisen skriver de ikke noen om, men Pep Guardiola trenger å ta frem det aller største sjekkheftet.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.