Suarez. (foto: atletico, twitter)

Da den uruguyanske landslagsspilleren var ferdig med sin siste kamp for Atletico Madrid på søndag, ble det en emosjonell avskjed med Atletico-supporterne. Fra å spille for rivalen i den katalonske hovedstaden til å dukke opp i Madrid har supporterne tatt skiftet på en super måte, noe som har gjort Suarez evig takknemlig. Nå er det supporterne til én av fem klubber som trolig får æren av å ønske Suarez velkommen.

Da Barcelona-stjerna ble sett på som olding og hemmende for utviklingen hos Koeman, hentet Diego Simeone spissen til Metropolitana sommeren 2020. Resultatet ble 21 scoringer på 32 kamper og klubbens toppscorer i det som ble den første La Liga-titlen for Atletico på syv år. Denne sesongen har det blitt «bare» 11 scoringer på 33 kamper, men Suarez har uten tvil vært gull for Atletico. Nå har Suarez bekreftet at han forlater klubben, minst fem klubber er nå linket til 35-åringen.

Les: Marca: Sparker manageren sin hvis Mourinho sier «yes, please»

Aston Villa

Steven Gerrard har allerede fått inn Philippe Coutinho på fast overgang, de siste månedene har også Suarez blitt linket til Villa for en skikkelig Liverpool reunion. Ollie Watkins har vist han kan spille i alle front three posisjonene, Danny Ings har til gode å overbevise etter overgangen til Villa Park forrige sommer. Kort sagt en glimrende mulighet for å hente inn free agent Suarez.

Inter Miami

Med David Beckham som eier og Phil Neville som trener, har det vært en sterk link til en fremtidig Suarez-signering. Gonzalo Higuain er på utgående kontrakt dette året, en teoretisk mulighet er at Suarez kan ta over plassen. Likevel, etter å ha sett Suarez de to siste sesongene, tror vi neppe 35-åringen er klar for å trekke bort fra europeisk toppfotball enda.

Sevilla

Suarez har selv sagt han er åpen for å fortsette i Spania etter åtte år i La Liga. Hos Sevilla blir leieavtalen med Anthony Martial ikke forlenget, der klubben har slitt med å score nok denne sesongen. Suarez kan være den ideelle forsterkningen for Lopetegui og gjengen.

Juventus

Da det smalt hos Barcelona for to år siden og Suarez hastig skulle finne seg ny klubb, var det høy aktivitet i Torino. Det ble jobbet for at Suarez på rekordtid skulle bli italiensk statsborger (har italiensk kone), der Suarez i hui og hast tok italian citizenship test. Problemet var at spilleren visstnok fikk spørsmålene dagen før testen, noe som sørget for at hele prosjektet gikk i vasken.

Denne gangen har Juventus mer tid på seg og kan gjøre et nytt forsøk, spesielt der Paulo Dybala er ferdig i sommer.

PSG

Med Kylian Mbappé på vei til Real Madrid og stor usikkerhet rundt fremtiden til Mauro Icardi, har PSG en offensiv utfordring. Med bare én sentral spiss i troppen, kan forsterkning i denne posisjonen være aktuell i sommer. Suarez kan også her være den ideelle kandidaten på kort sikt.

35-åringen er fortsatt omsvermet av noen av de største klubbene i verden, vi tror likevel en retur til Premier League og Aston Villa vil være høyaktuell for evigunge Suarez i en Gerrard-Coutinho-Suarez. Vi tipper det også trigger Suarez at 37-åringen Ronaldo står som en av toppscorerne i Premier League med 18 scoringer denne sesongen.