Pedro Neto finner igjen veien forbi på vingen. (foto: Wolverhampton)

Pedro Neto har vært i spill de siste overgangsvinduene, men har blitt værende i ulveflokken på Molineux. Ifølge Football-Insiders kilde er portugiseren tent på være på banen når Champions League-kampene kjøres i gang neste sesong. Dette betyr at det denne gangen styres inn mot exit. For Wolverhampton betyr det tap av den største stjerna, men sårt tiltrengte salgsinntekter. Det er ikke mindre enn fem storklubber som nå skal avgjøre neste destinasjon for 24-åringen.

Med press om å tilpasse seg Financial Fair Play-reglene, kommer Wolverhampton-ledelsen ikke til å stå i veien for Netos exit, vingen har levert varene for klubben siden 2019. Ifølge Football-Insiders kilder er Arsenal, Manchester City, Liverpool, Tottenham og Newcastle svært interessert i tjenestene til den portugisiske landslagsspilleren.

LES: Utskjelte Darwin Nunez like viktig for Liverpool som Haaland for City

Samme kilde melder at Champions League-billetten gir en huge edge i kampen om Netos signatur. For Tottenham betød 0-4 seieren mot Aston Villa et skritt nærmere den gylne billetten, mens Newcastle står utenfor, og trolig utenfor signeringskampen.

Arsenal testet signering av Neto i 2022 og er ifølge Football-Insider nå klar for å overbevise vingen med 3 scoringer og 11 assists på 23 kamper om hvor moroa ligger de kommende sesongene.

F7: Benitez får fyken etter åtte måneder

The game is on.