Vet han har kursen staket ut videre. (foto: eintracht, twitter)

Etter at midtbanespilleren forlot Urawa Red Diamonds og Japan i 2007 har det dreid seg om tysk fotball. Wolfsburg, Nürnberg, før det ble Eintracht Frankfurt i 2014. Her startet Hasebe det som har blitt en del av klubbhistorien til Eintracht.

For i en alder av 38 med 256 kamper i Eintracht-drakta har Hasebe signert kontrakt til 2027.

Les: Det ble for vanskelig med Declan Rice, henter heller tilbake Conor Gallagher

-Frankfurt har blitt mitt hjem, Eintracht er min klubb. Vi har oppnådd og opplevd mye sammen i løpet av de siste åtte årene, og jeg er glad for at reisen fortsetter, sier Hasabe til klubbens hjemmeside.

Selv om 38-åringen faller i Zlatan-kategorien som evig ung, er planen likevel ikke å løpe rundt i kampdrakt til 2027. I første omgang blir det én sesong som spiller, så trekkes Hasebe inn i trenerteamet.

-Jeg føler meg fortsatt fit og i stand til å spille fotball på et høyt nivå. Så gir Eintracht meg muligheten til å ta mine første skritt som trener på et høyt nivå, sier en fornøyd klubblegende.

Les: Gi Anthony Martial spilletid, så kommer scoringene

I toppfotballens hensynsløse verden setter vi pris på historier som dette, der spiller og klubb gir innhold i begrepet gjensidig lojalitet.