Hjem Fotball 21-årig franskmann erstatter for Sanchez?

21-årig franskmann erstatter for Sanchez?

juli 17, 2017

Daily Express hevder å sitte på informasjon om hva som vil skje hvis Arsenal må gi slipp på Alexis Sanchez. Da tar Wenger turen til Skotland.

Alexis Sanchez er den ene dagen garantert å forlate Arsenal, mens han den neste garantert blir værende hos Wenger. Ikke så rart at ryktene svirrer når chileneren bare har ett år igjen av kontrakten med London-klubben.

Arsenals styre og Wenger har lært av sine feil. Etter tidligere å ha sett spillere som Emmanuel Adebayor, Samir Nasri, Gael Clichy og Bacary Sagna forsvinne til Etihad Stadium, er det nå etablert en steintøff linje: ingen nøkkelspillere skal gå til de største rivalene i Premier League.

Men nå banker også Paris St-Germain og Bayern München på døren, og skal det vise seg at Sanchez forlater Arsenal, skal nå Wenger ha blinket ut en erstatter fra skotsk fotball:

Moussa Dembele.

Etter overgangen fra Fulham i fjor, har den 21-årige franskmannen scoret 32 mål på 48 kamper for Celtic.

Dembele har en markedspris på rundt 320 millioner kroner, men med fortsatt tre år igjen av kontrakten, vil Celtic sannsynligvis kunne skvise ut flere pund hvis Arsenal desperat banker på døra.

(foto: dembele, twitter)

Les også:

Nolito flytter endelig tilbake til varmen

Går ikke helt som planlagt for landslagskapteinen

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.