Fonseca? No, thanks. (foto: tottenham, twitter)

Mens Harry Kane fortsetter å skyte England mot EM-tittel, jobbes det steinhardt fra Fabio Paratici. Italieneren ble hentet inn i sommer for å sikre at det ikke rakner helt i troppen, der de beste spillerne forsvinner, mens de viktigste forsterkningene velger bort spill i Conference League.

Nuno Santo kom omsider på plass, Kane har sagt han skal hjem og prate med Tottenham-manageren etter EM-finalen, nå lander Paratici en overgang som markedsavdelingen garantert vil applaudere.

Les: Carlo Ancelotti så keen på Richarlison at han vil bryte egen regel

Takehiro Tomiyasu. 22-åringen åpner døra for salg av merchandise til markedet med over 100 millioner innbyggere. Son Heung-Min har sørget for at «halve Sør-Korea» digger Spurs, nå kan Tomiyasu gjøre det samme i Japan.

Men når det kommer til stykket er det ikke salg av drakter som avgjør suksessen for Tottenham. For Fabio Paratici er den japanske midtstopperen perfekt for klubben også på banen.

(foto: bologna, twitter)

Bologna-spilleren er også jaktet av Atalanta. På tross av at italienerne kan vifte med Champions League-kortet, skal Paratici ha manøvrert seg inn mot en signering. Ifølge Football-Insiders kilde hos Tottenham har 22-åringen akseptert tilbudet, mens Bologna fortsatt jobber med å presse Tottenhams bud på 15.5 millioner pund opp til 17.2 millioner pund.

Les på Popidol: Liverpool-drakta du kan bære på fest

Tomiyasu har vist seg som en knallsterk og anvendelig forsvarsspiller (midtstopper/høyreback), og skal ifølge Football-Insider sammen med 1-2 erfarne forsvarsspillere (Conor Coady) utgjøre den nødvendige forsterkningen, før det skal tas fatt på klatring på Premier League-tabellen fra midten av august.

Kan Tomiyasu være et bomkjøp? Japaneren har spilt 63 kamper for Bologna siden han ble hentet fra belgiske Sint-Truidense i 2019. Med Paraticis ni år hos Juventus har direktøren opparbeidet seg kunnskap om det som er av spillere i Serie A.

Tomiyasu har kommet gjennnom kvalitetskontrollen.

Les: Football-Insider: Celtic har satt den endelige prislappen på Kristoffer Ajer