Kompiser

Allerede som femåring i 2002 trakk den engelskfødte skotten Scott McTominay for første gang på seg en Manchester United drakt. – Siden det har det naturlignok vært noen oppturer og nedturer for den defensive midtbanespilleren, men hele tiden har han vært lojal og vært villig til å kjempe om plassen.

Under både midlertidig manager Ralf Rangnick og manager Erik ten Hag har kritikken mot midtbanen til Manchester United vært massiv og det med rette.

Har på rekordtid skapt et race mellom fire Premier League klubber!

Les: Ancelotti skamroser profil: Han er udødelig

19.august klarte Manchester United å signere den meget suksessrike defensive midtbanespilleren Casemiro fra Real Madrid for 70 millioner euro og med det sendt et klart signal til Scott McTominay. – Veien til førsteelleveren ble plutselig veldig mye lenger. Freds partnerskap med Casemiro har nemlig vært svært vellykket for Brasil, noe som gjør at Erik ten Hag sikkert vil teste ut de to sammen. LeoVegas: Sjekk boosted odds til Manchester United-Liverpool.

Talksport melder at selv om avtalen med Manchester United løper helt til 2025 så er Scott McTominay på vei ut i dette vinduet, men han blir definitivt ikke arbeidsledig. I løpet at de to dagene som har gått siden Casemiro ble presentert har Everton, Newcastle, West Ham og Leicester kastet seg inn i det som på rekordtid har blitt et race mellom fire Premier League klubber.

Les: Ingen Antony? Her er Erik ten Hags alternativer